Over ons

Over ons

Websitepraat.nl is een samenwerking tussen Wendy Venema van Celebrate Media en Sandra Vogelaar van ZakenPraat. Tijdens de samenwerking in 2012 ontstond er een connectie en in de jaren daarna is het contact nooit verloren gegaan. Na een aantal bijna samenwerkingen ontstond recent een echte samenwerking. Tijdens een inspirerend gesprek ontstond een mooi idee om onze krachten te bundelen. We vulde elkaar perfect aan bij het doornemen van de uitvoering en websitepraat.nl werd een feit.  

Wendy Venema is een briljant websitebouwer die weet hoe belangrijk communicatie is. Daarnaast is ze van de verfijning en details in design, een fijne bijkomstigheid. Met haar ervaring en kennis weet ze zonder moeite jouw wensen tot een online beleving om te zetten. 

Sandra Vogelaar is imagineer en weet hoe je een verhaal vertelt. Vanuit een online marketingcommunicatie achtergrond weet ze feilloos verbinding te leggen tussen marketing, communicatie en sales. StorySelling is daaruit ontstaan. Jouw verhaal op jouw website als basis voor je social activiteiten.