Ons verhaal

Ons verhaal

In 2012 bouwde Celebrate Media de website van de startende ondernemer Sandra Vogelaar. Het was een prettige samenwerking waarbij communicatie de verbindende draad was. Een fijne manier van samenwerken.

Het verhaal vanuit Sandra:

Na een goed voorbereide start van het bedrijf kwam ik al snel terecht in een rollercoaster van tegenslag privé. Mijn website daar was ik erg blij mee maar geld voor onderhoud dat had ik niet meer.  Mijn Twitterfeed, op dat moment voor mij de belangrijkste trafficbron had een update nodig. Paniek! Ik belde Wendy op en legde haar de situatie uit. Ik legde haar uit dat ik hier niet voor was gewaarschuwd en dat ik het jammer vond dat ik zo snel tegen problemen aanliep. Ze heeft het voor mij opgelost en hoewel mijn verwachting vanuit haar perspectief niet eens zo reëel was, begreep ze hem wel. Ze dacht klantgericht. Voor mij als klant een erg fijne ervaring.

In de jaren daarna heb ik bij een aantal klussen haar expertise steeds ingeroepen, haar manier van werken was echt blijven hangen. Tot het recent eindelijk tot een echte samenwerking weer kwam en wij uitgebreid met elkaar in gesprek gingen. Ik vertelde haar over de concepten die ik klaar had liggen en zij kwam met geweldige aanvullende ideeën.

Ik vertelde Wendy hoe ik in mijn zoektocht naar een websitebouwer voor zakenpraat teleurgesteld was geraakt. En dat ik zeker wist dat het mogelijk was om voor een betaalbaar bedrag een website te realiseren voor ondernemers.

Ik vertelde vanuit mijn ervaring in gesprekken met ondernemers en hoe ze eigenlijk wel weten dat ze een website moeten regelen maar het besluit erover stellen ze uit. Soms door gebrek aan inzicht in de mogelijke kosten, soms door gemis aan daadkracht in besluit maar meestal door een gevoel van waar we beginnen we. Wendy vulde mijn ervaring perfect aan en samen wisten we hier kunnen we iets mee.

Door de inspirerende samenwerking tussen Wendy en mij begin je vanaf nu dus bij ons. Wij hebben al wat keuzes voor je gemaakt en helpen jou om jouw verhaal te vertellen. De ziel achter je product of dienst.

Het verhaal vanuit Wendy:

Tijdens mijn studie wist ik al snel dat ik teveel dromen en plannen had om de rest van mijn leven vast te zitten in een 9 tot 5 baan. Na een tweetal stages nam ik de sprong in het diepte en stapte ik in 2010 naar de Kamer van Koophandel om Celebrate Media op te richten. Dankzij mijn communicatieve vaardigheden en klantenservice, die veel programmeurs missen, bouwde ik al snel een fijne klantengroep op. In de jaren daarop groeide Celebrate Media uit tot een bloeiend bedrijf met de meest uiteenlopende klanten, waaronder Sandra. Er kwam stagiaires, medewerkers en uiteindelijk een grote tegenvaller waardoor Celebrate Media flink moest indammen.

Met een opgeheven hoofd maakte ik samen met mijn man een doorstart en dankzij mijn vaste klantenkring kon ik Celebrate Media al snel weer gezond verklaren. Toch merkte ik dat ik meer wilde, mijn passie om mensen te helpen was te groot voor alleen Celebrate Media. Dit zorgde er in 2015 voor dat ik mijn tweede bedrijf startte, een webshop in duurzaam speelgoed. In de afgelopen jaren heb ik daardoor niet alleen mijn ervaring op het gebied van websites uitgebreid, maar heb ik ook veel praktijk ervaring op kunnen doen op het gebied van e-commerce.

Ondertussen bleef er contact met Sandra, tot dit een tijdje geleden door een samenwerking tot een mooi partnerschip leidde. Sandra heeft mij altijd versteld doen staan van haar expert status op het gebied van communicatie en ik heb haar ontwikkelingen de afgelopen jaren met open mond gevolgd. Toen we tijdens een gesprek op jouw probleem stuitten, het opzetten van een website zonder zorgen en gedoe, kwamen we tot de ontdekking dat we elkaar perfect aanvulden. Tijd voor een prachtige samenwerking!

We hebben onze handen in elkaar geslagen en kunnen jouw nu het totaalpakket aanbieden. Van concept, tot online beleving, tot jouw verhaal in de wereld. Samen geven wij jou wat je nergens kan vinden en meer. Samen geven wij jou de online basis van jouw bedrijf.