Ons aanbod

Ons aanbod

Wij bouwen in 2 weken tijd voor jou een website. Je kunt bij ons kiezen uit drie typen website. Een basis website, een meer interactieve website of een webshop. Hiermee hebben we alvast een aantal keuzes voor je gemaakt. Wij hebben gekozen welke basiselementen er minimaal nodig zijn om jouw verhaal over te brengen en/of jouw product of dienst te verkopen.

Heb je een keuze gemaakt dan gaan we jouw site ‘boetseren’. Je kiest samen met ons jouw eigen variant in kleur, huisstijl en illustratie en jouw verhaal via een kort interview en de benodigde achtergrondinformatie. Zo maken we van de basissite een eigen variant voor jou.

Wij weten welke informatie we nodig hebben om jouw site zo volledig en effectief mogelijk te maken en samen met jouw input en keuze realiseren we snel, efficiënt en goedkoop een sterke website die jouw verhaal vertelt.

Iedere ondernemer of organisatie heeft een verhaal, het is de drive achter jouw product of dienst die de passie overbrengt. Dat doe je door via jouw website gebruik te maken van ‘StorySelling’. Je vertelt jouw verhaal achter je product of dienst. Wij doen dat graag samen met jou en helpen jou om snel je eigen website te creëren. We leren jou wat SocialSelling is. En hoe je me behulp van jouw website en social media inzet via jouw verhaal klanten aan je kunt binden.

Onze prijzen variëren van 500€ tot 1000€, kijk bij onze pakketten wat het beste bij jou past.