FAQ

FAQ

Bij de aanschaf van jouw nieuwe website ontvang je van ons één jaar support. Binnen deze service valt niet alleen de hulp als je met vragen zit, maar we houden ook jouw website up to date. Wij zorgen er dus voor dat je in dit jaar altijd met de nieuwste software werkt en er geen beveiligingslekken ontstaan. Na het eerste jaar is het mogelijk om je onderhoudscontract voor een klein prijsje te verlengen, zodat je onbezorgd verder kunt gaan met ondernemen.

Wij hebben een groot assortiment gratis stockfoto’s in ons bestand. Je bent vrij om hier gebruik van te maken. Wil je zelfgemaakt foto’s in je website plaatsen, is dit ook geen probleem. Bij wensen voor speciale foto’s hebben wij een aantal goede fotografen in ons netwerk waar we je aan kunnen koppelen. De kosten hiervoor zijn voor jouw eigen rekening.

De kosten van hosting en domeinnamen zijn voor jou eigen rekening. Uiteraard kunnen wij een adviserende rol spelen in het kiezen van de juiste hostingpartij, maar omdat veel ondernemers vaak al een domeinnaam hebben vastgelegd laten we deze keuze volledig bij jou. Het is mogelijk om via ons een speciale prijs voor hosting en domeinnamen te ontvangen, heb je hier interesse in, laat het ons dan weten in het aanvraagformulier.